Sunt oameni si sunt OAMENI

Drumul lung al Uruguayului la Mondiale si bulibaseala de la serviciu m-au facut sa scriu doar despre fotbal in ultima vreme. Incerc sa ma reabilitez.

Dupa ce mi-am dat demisia (un gest sinucigas pe vremea asta) ma tot opresc diversi colegi prin redactie si ma intreaba: „Ce faci omule? Unde te duci?”. Altii prefera sa nu intre in amanunte si imi transmit discret un gest de sustinere. Altii ma ocolesc, aparent se fac ca ploua, dar ma urmaresc cu privirea si isi fac semne, desi pana mai ieri pareau cei mai buni tovarasi.

Parca am fi pe vremea odiosului, desi cei in cauza sunt suficient de tineri ca sa fi mostenit cine stie ce sechele comuniste. Multi se autocenzureaza, incercand sa nu calce cumva pe bec, sa nu fie vazuti ca interactioneaza cu “dusmanul”, cu cel care a ales sa paraseasca corabia. E trist, dar sunt optimist. Cei adevarati prefera sa fie ei insisi si sa spuna lucrurilor pe nume.

Cand eram student, un amic din Timisoara, mare rocker, chitarist intr-o formatie la moda in acea vreme (Impact se numea), m-a corectat cand, la un moment dat, i-am spus “sunt oameni si oameni”, in timp ce ii povesteam nu stiu ce intamplari. “Sunt oameni si sunt OAMENI” a spus el, accentuind in silabe ultimul cuvant.

E tonic sa vezi ca mai sunt si OAMENI printre atatia pacalici!

Reclame

Un comentariu

  1. thetimeismine

    Tu eşti un Om Curajos 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: