Domnule Imre, reduceti si board-ul cu 25%?

UPDATE: Cica s-a amanat reducerea salariilor. S-au amanat si disponibilizarile dupa regula „unul din patru pleaca”. Astea sunt vesti bune. Dar de ce era necesar frecusul asta? Masurile au fost trecute in stand by doar pentru ca informatiile au rasuflat pe bloguri, sau marele sef le-a transmis deliberat, pentru ca apoi sa-si ridice cota de popularitate? Oricare ar fi adevarul, nu asa se procedeaza cand conduci ziaristi. WRONG!

Cu toate acestea, intrebarea din titlu ramane valabila!

––––––––––

Imi imaginez ce este in sufletul fostilor colegi de la Adevarul Holding zilele acestea. Alte diminuari salariale plus reduceri de personal cu 25%. Cel putin asa se anunta. Sunt convins ca au un chef de munca nebun.

Imi vine in minte replica lui Caragiu: „… dar ce ma bag eu…”. Uite ca vibrez, pentru ca nu e deloc OK ce se intampla, mai ales ca acesta va fi un nou prilej de a scapa de fii ploii si de cei „incomozi”, in timp ce fripturistii, obedientii si mai ales pacalicii isi vor conserva pozitiile. Ar fi minunat daca managerul general nu ar gandi la kilogram si ar opera cu manuta lui ceva disponibilizari in mult prea stufosul board. Mai ales ca sunt acolo personaje cu salarii care ar multumi un departament intreg sau chiar mai multe. Ceea ce scriu eu aici e pe buzele multor fosti colegi: se va reduce numeric si „Marea Adunare a AH”? Ar fi ceva, dar nu va fi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: