Sictirul care este dauneaza grav vietii urbane!

Locuiesc undeva pe axa centrala a sectorului condus de primarul care este si am o mie de motive pentru care imi doresc sa fi plecat de ieri intr-un loc civilizat. Nu, nu intr-un alt sector. Intr-un alt oras. Un oras cu aer de normalitate. Avem asa ceva si in Romania, chiar daca unii vor spune ca exagerez. Dar despre lucrurile bune povestim altadata.

Astazi am cateva ipostaze asortate perfect cu primarul goagal. Doar cateva dintr-o sumedenie de anormalitati, care ar avea nevoie doar de putina organizare pentru a fi rezolvate si de mult prea mult spatiu pentru a fi prezentate.

Crengile ramase dupa toaletarea la misto a copacilor asteapta sa fie stranse de vreo luna de zile. Parca vad ca da zapada peste ele.

Dupa ce a inghesuit o pista pentru biciclisti pe un trotuar sufocat, de obicei, de masini, probabil ca edilul de la 5 ne pregateste si o pista speciala pentru bob, surpriza de Mos Nicolae (daca ne ajuta si vremea). Lasand gluma (oricum nu-i nimic de ras!), este pentru a treia oara cand se sapa santuri pe un trotuar asfaltat relativ recent pe Calea 13 Septembrie.

Ma incearca o mare de sila. Sper ca la alegerile urmatoare “v de la vraiste” sa candideze la primaria din Urlati!

SaveSave

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: