Ne-a trecut Olimpiada pe la ureche

Am avut o saptamana plina. Am primit un oaspete venit de peste mari si tari si m-am detasat complet de problemele cotidiene. Vinuri, tehnologii de vinificatie, degustari, conversatii, business. Singura intalnire cu televizorul am avut-o miercuri seara, la meciul Stelei.

Vineri, cand veneam spre casa, am auzit la radio si stirea care mi-a adus aminte in ce fel de tara traiesc. Cica Oprescu vrea ca Bucurestiul sa gazduiasca Olimpiada 2020. Cu ceva ani in urma, cand a candidat pentru prima data la Primaria Capitalei, l-am cunoscut pe dom’ doctor ca pe un tip spiritual, plin se sarm, care avea solutii realiste si pragmatice pentru problemele orasului. Nesansa lui a fost atunci apartenenta la un partid mai putin iubit pe Dambovita.

Astazi independentul Oprescu ma sperie. Povestea cu autostrada suspendata promisa in campania electorala mi se pare floare la ureche. S-a entuziasmat ca fata mare cand a vazut ca noul stadion national prinde, cat de cat, contur si a scos porumbelul cu Olimpiada. Cred ca a stat prea mult prin strainataturi si a uitat ce comuna administreaza. Astia de la CNA ar trebui sa aiba atributii extinse: sa-i amendeze si pe politicieni/primari cand bat campii in interes de serviciu.

Cat despre proiecte megalitice, sper sa apuc ziua in care o sa vad Centrul Istoric al Bucurestiului complet renovat.

Update! Ne-a trecut glontul pe la ureche, adica am ratat ocazia de a intra in analele istoriei ca prima tara care nu a reusit sa organizeze Olimpiada, presupunand prin absurd ca Bucurestiul ar fi fost ales oras gazda. Visul primarului general a fost spulberat de votul consilierilor. Sa mai spuna cineva ca ratiunea sforaie la Primaria Capitalei!

Reclame

Un comentariu

  1. Amendarea politicienilor trebuie sa o facem noi, cu stampila pe buletinul de vot, ca de aiai s-a inventat votul democratic. Daca nici in asta nu mai credem, pa! Putem sa cautam in alta tara normalitatea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: