Ai smartphone? Atunci ar trebui sa stii ce vin bei!

E adevarat ca suntem varza la capitolul cultura vinului, desi suntem printre campioni la consum si/sau autoconsum. Pentru prietenii vinului (aici nu e vorba de betivi, asa cum probabil se vor gandi unii), dar mai ales pentru cei care vor sa afle mai multe despre acest aliment si refuza sa dea pe gat chiar orice, oricum, pentru cei care vor sa asorteze un anumit fel de mancare cu licoarea potrivita, exista acum o sansa in plus.

Ai nevoie doar de un smartphone pe care trebuie sa ai instalat (e free!) un soft pentru citirea codurilor de bare (Barcode Scanner pentru Android sau Barecodezilla pentru Windows). Esti la raft si nu stii ce sa alegi? Scanezi codul de bare de pe contraeticheta sticlei cu vin si apoi intri pe net directionat fiind in baza de date a entuziastilor de la vinul.ro, unde vei gasi si cateva note de degustare. Proiectul e la inceput, mai e mult de arhivat, dar gasiti deja rezultate pentru mai bine de 300 de vinuri. Scanati si degustati cu placere!

Bineinteles, unii se vor simti jigniti de titlu si vor riposta la comentarii. Calm. Incercati aplicatia si daca tot nu-i vedeti rostul (nu neaparat pentru voi, expertilor!), atunci beti o bere!

Reclame

Un comentariu

  1. Binder

    foarte interesanta ideea, merita incercata aplicatia inainte de a cumpara un vin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: