South Africa, here I am!

Ar fi fost mai nimerit sa ajung in acest capat de lume in timpul Campionatului Mondial de fotbal, sa-mi iau portia de vuvuzele direct pe stadion, incurajand echipa Uruguay-ului. N-a fost sa fie, dar stiti cum se spune, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Nu mai sunt meciuri de vazut (cel putin nu partide de fotbal), dar sunt atatea alte atractii langa Capul Bunei Sperante. Cum ar fi viile si vinurile. Cu siguranta va fi o experienta cel putin interesanta, mai ales ca am un anfitrion pe masura: Razvan Macici, romanul care a mesterit vinul Cupei Mondiale, master cellar la Nederburg, cel mai mare producator de vinuri din Africa de Sud.

Povestile de la capatul lumii vor veni in curand, dupa un zbor de aproximativ 20 de ore. Deocamdata, doar doua precizari pentru cei care au de gand sa ajunga in tara lui Mandela: multi romani isi iau vize de la Budapesta, dar nu e cazul, pentru ca de vreo trei ani RSA are ambasada si in Romania; viza turistica chiar se acorda in cinci zile lucratoare, daca dosarul depus e OK. Pe curand!

Cam asa arata peisajul in zonele viticole din Africa de Sud.

SaveSave

SaveSave

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: