Si-am trecut de cealalta parte a baricadei

Astazi, incepand cu ora 20.00, undeva in centrul vechi al Bucurestiului, o sa ma aflu fata in fata cu presa. Jurnalisti, bloggeri, scriitori, invitati speciali, cu totii vor fi acolo unde vreme de vreo 19 ani am stat si eu, adica undeva in sala, luand notite si, eventual, punand intrebari.

Astazi sunt gazda la lansarea „3Hectare Sable Noble”, prima gama exclusiva de vinuri din portofoliul Wine Soul – Divizia Premium Murfatlar, entitate pe care incerc sa o pun pe picioare de exact un an de zile. Anul trecut pe vremea aceasta mai aveam exact trei zile de munca la Adevarul Holding, dupa care am intrat intr-o cu totul alta lume din punct de vedere profesional.

La lansarea Sable Noble, fotografie facuta de Adrian Armanca.

Nu am emotii, o sa vedem diseara. Ma bucur ca multi dintre fostii mei colegi, amici, prieteni au confirmat participarea si, sincer, mi-a facut placere sa-i iau la rand cu telefonul, povestindu-le despre lansarea pe care o pregatesc. Nu i-am putut chema pe toti si imi cer scuze. O sa avem timp sa ne tot intalnim, pentru ca ceea ce urmeaza sa se petreaca in aceasta seara sper sa fie inceputul unei lungi perioade de interactiuni voioase. Ca sa imprumut un slogan de la berari, prietenii stiu de ce!

Pana una-alta va astept pe http://www.facebook.com/winesoulcommunity.

SaveSave

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: