Gugustiucul vietii lor

Apartamentul nostru din 13 Septembrie are doua bai. Slava Domnului! Fetele au pus stapanire pe baia mare, eu pe cea de serviciu. Pana vinerea trecuta viata s-a derulat in liniste si armonie. Atunci s-a intamplat ceva. A aparut gugustiucul!

El e inocentul Gugu

Povestea e scurta. Cora a gasit in zapada un gugustiuc neajutorat. L-a adus acasa, dupa ce si-a facut temele pe net l-a tratat cu niste licori pentru pasari si l-a hranit corespunzator. Gugu si-a revenit repede. In prima seara a locuit intr-o cutie suficient de mare, dar de a doua zi simtea nevoia de spatiu. Asa ca a ajuns in singurul loc „bun de sacrificat” din apartament: baia mare.

Dragostea fetelor pentru acest pasaroi inca rezista, si am senzatia ca va dura pana se mai drege vremea, cu toate ca Gugu nu are nevoie de mai mult de o jumatate de zi ca sa transforme locul intr-un fel de cotet. Cica dragostea e oarba. Aiurea. O sa spuneti ca sunt un insensibil. Negativ, dar tare mi-ar fi placut sa-i dau de mancare lui Gugu pe pervaz, locul traditional de socializare cu zburatoarele.

Dar ce-mi veni cu gugustiucul asta? In mica mea baie e bine, cald, curat, o placere sa rasfoiesti presa sau sa butonezi mobilul.

SaveSave

Reclame

Un comentariu

  1. Viata e fum. Desi parea in forma, Gugu a „zburat” astazi spre raiul pasarilor. Dupa o saptamana de convietuire, toata lumea e trista acasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: