Iris, cantec de lebada la Targul Lotrilor

Weekend-ul trecut am servit o portie de firesc si buna dispozitie in patria haiducilor, la Brezoi, unde s-a desfasurat a nu stiu cata editie a Targului Lotrilor. De cativa ani, de cand sunt cu acte un fel de fiu al zonei, particip cu mare placere la aceste serbari, care in aceasta comunitate au un farmec aparte.

Au fost doua zile (vineri si sambata) incarcate de evenimente, in care intreaga suflare a urbei s-a adunat in parcul orasului pentru a se bucura de toate cele: concerte, jocuri, tot felul de distractii, tarabe intesate cu te miri ce, focuri de tabara si de artificii. Sper ca imaginile de mai jos sa va defineasca admosfera Targului Lotrilor si poate reusesc sa va fac suficient de curiosi ca sa vizitati zona cu ocazia editiilor viitoare. De regula se intampla la mijlocul lunii august.

Sambata seara serbarile s-au incheiat intr-un mare stil, cu un concert Iris urmat de un foc de artificii asortat cu muzichii, care s-a aratat mirific pe cerul instelat al vaii stajuite de varful Turtudanu. Astazi citesc ca Minculescu se desparte de Iris. Incredibil. Mi-am amintit fara sa vreau de primul concert Iris pe care l-am vazut. S-a intamplat la Casa de Cultura a Sindicatelor din Buzau, cand cu totii eram cu vreo treizeci si ceva de ani mai tineri. Iar acum am asistat la cantarea lor de adio. Pacat, dar mare fala pentru lotreni.

Berea si cei mai mari mici pe care i-am vazut pana acum au fost la mare cautare

Si veteranii participa cu serbari si raman inclusiv la concertele vedetelor care incheie ziua. Pe batranul din imagine l-am remarcat in ambele seri, si la Aurel Tamas, si la Iris.

Tocana de oaie cu mamaliguta, 10 lei portia.

Ziua de vineri s-a incheiat cu un superconcert Aurel Tamas. Sarbele lui au fost irezistibile pana si pentru intelectualii prezenti in numar mare la serbari

Focul de tabara – fascinatia pustilor.

Iris la finalul concertului de sambata seara. Sa fie ultima lor fotografie impreuna?

SaveSave

SaveSave

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: