Zona de reincarcare

Fiecare dintre noi are cel putin un loc unde simte ca se reseteaza, unde isi incarca bateriile. Pentru mine chestiunea aceasta chiar functioneaza si-mi pare rau ca nu am ocazia sa ajung mai des la „fantana cu energie”.

E minunat sa traiesti in ritmul naturii, sa te culci odata cu gainile si sa te scoli nu neaparat cand se crapa de ziua dar devreme oricum (ceea ce n-as fi crezut ca mi se poate intampla 🙂 ), sa muncesti toata ziua trebaluind in natura, sa zaci nu mai mult de o jumatate de ora dupa masa de pranz ca apoi sa-ti intri iar in ritmul de dimineata si tot asa. Fara mobil, fara televizor, fara Facebook, doar cu un tranzistor de buzunat agatat intr-un pom, goarna care iti umple discret curtea cu toate cele. Si cu cativa prieteni in zona.

Am trait experienta asta mai multe zile legate si e minunat. Greu de crezut pentru cei dependenti de asfalt si toate celelalte cuceriri ale tehnologiei. Dar adevarat!

Va intrebati, probabil, cum arata locul meu. Nu e nimic din ceea ce poate multi v-ati imaginat. E un loc undeva la tara, intr-o zona de deal, nu departe de Carpati.

mosie

Si asta e doar inceputul 🙂

ozzy

Si Ozzy e altul. La Bucuresti mai tot timpul doarme si viseaza cu latraturi in barba. La mosie e un fel de capra neagra 🙂

 

P.S. Celor care mai arunca cate un ochi pe aici le recomand ultima creatie, in duo de aceasta data: atelieruldevinuri.com

 

SaveSave

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: