Multumesc pentru „Tohani Wine Experience”!

Am cunoscut oameni frumosi, am descoperit si promovat vinuri faine. Foarte faine. Am trait „Tohani Wine Experience” alaturi de o echipa de inimosi!

Impreuna cu echipa de la Tohani la editia de primavara GoodWine 2018.

A fost un an in care am derulat treizeci si sase de prezentari cuprinse intr-un turneu national, ocazie cu care am comunicat cu ceva mai mult de 1.100 de fani ai vinului, la care se pot adauga noua targuri, precum si marea petrecere de la Tohani din timpul campaniei de cules, un eveniment de-a dreptul entuziasmant. Plus clasicele activitati de zi cu zi.

Noiembrie 2017. Poza de final dupa prezentarea sustinuta la Padrino Drinks in Piatra Neamt, unul dintre evenimentele din cadrul campaniei Tohani Wine Experience.

Aceasta nu este o dare de seama. Pentru mine e un fel de bilant al unei colaborari despre care imi place sa cred ca a adus un plus celui mai mare producator de vinuri din Dealu Mare. Si pentru ca urmeaza a fi implementate multe alte proiecte, va recomand sa fiti atenti la ceea ce Tohani Romania va comunica si lansa de acum incolo. O sa intru si eu in randul spectatorilor in ceea ce ii priveste si le doresc mult spor fostilor colegi „tohaneni”.

Din iunie voi incepe un proiect nou, cu un alt producator din Dealu Mare, pe care il cunoasteti foarte bine si despre care sunt sigur ca veti afla si mai multe de acum inainte.

Ramaneti alaturi de vinuri care va merita!

 

P.S.

Special pentru Oana: mor-mor!

🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: